Dag 6: Danholmen-Rörö

In Blå Bandet 2015 by Admin@uasyd

Dag 6: Danholmen-Rörö
Distans: 43,7 km
Paddeltid: 9 h 11 min
Total distans: 178,4 km
Dagssnitt: 29,7 km/dag
Vind: 4-6 m/s N V
Paddelväg: Klicka här.

Det blev en rätt lång sträcka paddlad idag. Strålande sol och vindar som var med mig. Jag missade ett verkligen Kodak-moment när jag såg 6-8 sälar som lång och solade sig på några stenar mitt ute i vattnet. Jag stannade till och gled fram i min kajak under tiden som jag försökte få upp min kamera från jackan och sen få kameran ut ur den vattentäta påsen. Precis när jag fått fram kameran och skulle rikta den mot sälarna så ville inte sälarna vara med på bild. Det var lite synd.

image

Varje dag som jag har paddlat så har jag sett polishelikopter uppe i luften. Jag tänker varje gång jag ser helikoptern att nu är det någon som saknar mig där hemma och efterlyst mig.

image

Av det jag har paddlat än så länge måste jag säga att det är på kvällstid jag har fått den bästa paddlingen. Det är så rofyllt på kvällarna. Inte massa andra båtar som är ute på vattnet. Igår blev det en paddling i solnedgången till Rörö.

image

Ha det så bra och så hörs vi imorgon. Rickard